torstai 12. kesäkuuta 2014

Beauty inspiration

Moikka! Ajattelin näin monen vuoden pähkäilyn jälkeen alkaa kirjoittamaan blogia. Idea lähti lähinnä siitä että kolme vuotta rakennekynsiä ja puoli vuotta ripsienpidennyksiä tehneenä on alkanu tuntua että kynsille omistettu kansio facebookissa ei vaan enää riitä. Rakennekynnet ja ripset oon halunnut pitää harrastuksena, koska koen että niiden tekeminen ammatiksi veisi siitä harrastukselle tyypillisen innokkuuden ja tietyllä tavalla myös intohimon. Blogini perustuukin lähinnä kauneudenhoitoon, ripsistä ja kynsistä tulee luultavasti isoin osa blogia ja muu kauneudenhoito (hiukset, hiustenpidennykset, meikit, itseruskettavat ym.) tulevat näkymään myös vahvasti blogissa.
   
Niinkuin juuri sanoin ja niinkuin myös blogin nimi antaa ymmärtää, blogin on tarkoitus pyöriä kauneuden ympärillä, mutta koska intohimoistani löytyy myös sisustus, musiikki (enimmäkseen house), pukeutuminen ja yleinen fiilistely niin blogi sivuaa luultavasti lifestyleä, enemmän tai vähemmän.

Elämäntilannetta voin avata sen verran, että olen juuri lukiosta valmistunut parikymppinen nuori, joka asuu Helsingin keskustassa. Käyn töissä (kahdessakin paikassa) ja aion nyt pitää vuoden välivuoden säästääkseni rahaa ja sen jälkeen haen opiskelemaan luultavasti kaupallista alaa. Kirjoittelen artikkeleita myös Pointbreak.fi sivustolle, joten jos konemusiikki on lähellä sydäntä ja/tai sua kiinnostaa siihen liittyvät klubitapahtumat ja festarit kannattaa ehdottomasti käydä tutustumassa sivuun!


Alla muutama kuva mun tekemistä kynsistä.






















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti